De transformatie van de voormalige kantoren van de Wolff bioscoop naar appartementen is afgerond. Aannemer Aalberts Bouw heeft de negen appartementen van variërend van circa 90m² tot 150m² in maart opgeleverd aan IVY.

In de zomer van 2016 is IVY gestart met de verbouwing. Het interieur van de appartementen is ontworpen door Cris van Amsterdam. De appartementen zijn volledig gemeubileerd en ingericht en alle negen appartementen zijn verhuurd aan Utrecht City Apartments. 

De laatste fase van de ontwikkeling is eveneens gestart. Op het bestaande parkeerterrein aan de Vinkenburgstraat 17 zal nieuwbouw worden gerealiseerd met een commerciële ruimte op de begane grond en drie woningen op de verdiepingen. De vergunning is inmiddels verstrekt en de start bouw staat gepland in de tweede helft van 2017.

Het magazine LEVEN! heeft na oplevering samen met Cris van Amsterdam door de appartementen gelopen. Het artikel is opgenomen in het magazine 11. Link naar het artikel; ''Sneak Preview; van bioscoop tot appartementen''