Ontwikkelaar Yellow Carpet, onderdeel van IVY Group is in opdracht van TRIUVA gestart met de eerste fase van de renovatie van het kantorencomplex Bloom House aan de Singel. Het kantoorgebouw dateert uit de jaren zestig en zal volledig gerenoveerd worden tot een modern en eigentijds complex. 

Nadat de kantoorhuurders het pand hebben verlaten is er gestart met het strippen en deels slopen van al het interieur. Het pand kenmerkt zich door de grote kantoorvloeren van circa 1.300m2. De winkels in de plint zullen ongewijzigd blijven.

Aansluitend zal de aannemer in de volgende fase als onderdeel van de renovatie starten met het vervangen van de natuurstenen gevel en de kozijnen. 

De entree van de kantoren zal worden verplaatst naar de Reguliersdwarsstraat. De entree zal vergroot worden om deze meer uitstraling te geven. De voormalige openbare parkeerfunctie op het dak zal komen te vervallen, het is alleen nog mogelijk om parkeerplekken te huren in de kelder. De parkeergarage is te bereiken middels een autolift.