Op 1 oktober 2016 heeft IVY Group de voormalige Camera Bioscoop aan de Oudegracht 152-156 in Utrecht verkocht aan de Duitse fondsmanager Catella. Het complex zal door Catella geplaatst worden in het Sarasin Sustainable Properties fund.

IVY kocht de voormalige bioscoop in 2014 van de familie Wolff. Na een grote herontwikkeling zijn in de voormalige bioscoopzalen twee winkels gerealiseerd die verhuurd zijn aan Urban Outfitters en Aspact. Ook het gedeelte van het complex dat niet is herontwikkeld, twee werfkelders en een winkelruimte gehuurd door Fortuna, zijn verkocht aan Catella.

Momenteel worden de voormalige kantoren van de bioscoop getransformeerd tot negen luxe appartementen. Deze woningen variëren van circa 90m² tot 150m² en zullen na afronding van de verbouwing volledig gemeubileerd en gestoffeerd worden verhuurd.  

De laatste fase van de herontwikkeling van dit project start in 2017. Er zal op het bestaande parkeerterrein aan de Vinkenburgstraat 17 een pand worden gebouwd met een commerciële ruimte op de begane grond en drie woningen op de verdiepingen.

Zowel de woningen aan de Oudegracht als het pand aan de Vinkenburgstraat zullen na afronding ook aan Catella worden geleverd.